Rundering på Dale

I dag fikk Frigg sine første planlagte tomslag.I første økten fikk hun først to funn. Hun gikk fint ut og kom fint inn med meldingen. Så fikk hun et tomslag. Det var et griet tomslag. Kanskje litt kort ut før hun trakk frem men ellers bra. Etter tomslaget måtte jeg sende to ganger for at hun skulle gå ut, men da hun gikk ut ble det et fint slag med fremtrekk og fin melding. Så skulle vi avslutte med et siste funn. Her ble det litt klabb og babb. Hun gikk ikke ut, men tok noen sirkler. Det var visst noen som hadde gått på stien som hadde kastet noe der. Når jeg først fikk henne ut ble det kluss med meldingen. Hun slapp på vei inn, så jeg måtte sende på nytt. Også her kluss med avlevering, men til slutt fikk hun avlevert bittet slik at det ble belønning og påvisning.

Siste økten fikk hun et funn først. Vi startet der vi slutt sist. Nå ville hun heller ikke ut der. Hun fikk derfor sysnspåvirkning. Da gikk hun fint ut og hentet bittet og avleverte fint. Så ble det et tomslag. Først snudde hun etter va 20 meter og kom  inn igjen, men da jeg sendte  på nytt så gikk hun langt nok ut. Hun trakk ikke noe særlig frem, men greit nok. Så var det over på andre siden. Først gikk hun litt kort og trakk oppover, så jeg ropte henne tilbake. Neste utsending ble et nydelig slag. Langt ut og fremtrekk, fin melding og avlevering. Vill jubel og vi avsluttet med det funnet 🙂 Vi får bygge stein på stein så blir det bra. Spennende å jobbe med lille Frigg 🙂