Rundering i Hålandsskogen

I kveld var vi fire stykker fra lag fire som møttes for trening.Vi var så kjappe at alle hundene fikk en økt mens det var nogenlunde lyst. Uansett har jeg nå rustet opp løsbittene til Frigg med refleks, så jeg skal se de i mørket.

Frig startet på første slag uten påvikning og meldte fint. Fin innkomst. Deretter fikk hun et tomslag mens figuranten trakk fremover. Jeg prøver å sende slik at hun må trekke frem for å finne figurantene. Hun har ikke helt funnet ut at hun kan ta korteste vei inn til meg, men springer gjerne inn samme vei som hun løp ut. Hun vil nok skjønne det når hun får mer erfaring på at jeg har trukket fremover i løypa.Tomslaget ble fint med fremtrekk. Jeg glemmer at hun ikke kan passering enda og sendte henne rett ut. Hun stoppet da litt opp, men fortsatte utover da jeg fulgte litt på . Nytt funn og fin melding. Hun måtte lete litt før hun fant, men da hun fant tok hun bittet fint og kom fint inn med det. Så fikk hun et funn på andre siden. Fint fremtrekk og fin melding. Så fikk hun et tomslag til. Når jeg stiller henne opp går hun fint ut. Vi avsluttet med dette tomslag, men før hun gikk i bilen fikk hun en påvirkning som hun ikke fikk lov å gå på. Jeg er veldig fornøyd, men må huske på at hun ikke kan passering enda. Jeg må ta i mot henne på tomslaget, gjerne med en godbit slik at hun kommer fint inn til meg. Jeg kan føre henne med meg over midtlinjen og sende slik at det blir mer likt det hun er vant til. Etterhvert kan jeg sikkert sende henne uten stopp over på neste side når hun kommer inn fra tomslag.