Rundering i Alsvik

I dag var det runderingstrening på Alsvik.Frigg skulle får rundere stien bak låven. Der har vi aldri rundert før. Tenkte likevel å prøve; tomslag, funn, funn tomslag og funn, så en hare som hun ikke fikk gå på. Deretter ta neste økt ut i fra hvordan første økta hadde gått.

Først var det litt kluss med utsending på tomslaget. Hun fant også et bitt som var mistet fra før. Men når hun så gikk ut så var det et helt ok slag. På neste slag ville hun ikke ut. Hun gikk noen meter så snudde hun og kom inn igjen. Jeg måtte nesten gå henne ut. Jeg oppdaget at hun hadde mistet trekanten sin på første slaget, så hun hadde nok gått seg fast i noe der. Det var steinete og mye kvister. Når hun først gikk ut meldte hun, og avleverte fint. Jeg gikk bort i fra å ha flere tomslag. På de to neste mener jeg å huske at hun gikk greit ut. Det siste slaget var iallefall fint, og hun meldte og avleverte fint. Hun fikk en påvirkning som hun ikke fikk gå på, så i bilen for å hvile til neste økt.

På neste økt begynte vi der vi hadde sluttet. Jeg måtte sende flere ganger før hun gikk ut. Når hun gikk ut var det fin melding. Jeg bestemte meg for og kutte ut tomslag. På neste slag fikk hun lydpåvirkning. Vi tok en god runde før hun fikk gå ut, Her gikk hun fint ut, meldte fint og holdt fint inn. Neste slag uten påvirkning var også et fint slag. Hun gikk ut og trakk frem, fant hentet bittet, men så mistet hun bittet på vei inn. Jeg prøvde å sende på nytt for at hun skulle hente et nytt bitt, men hun bare lette etter bittet hun hadde mistet og som jeg da hadde plukket opp. Vi fikk figuranten til å trekke frem. Det ble påvirkning i form av kvister som knakk. Veldig mye kvist akkurat der. Frigg hadde også her et fint slag til figuranten og hentet bittet fint. Men dessverre mistet hun også her bittet på vei inn. Denne gangen hjelp jeg henne slik at hun fant bittet og kunne avlevere det til meg. Neste fig skulle være ganske kort ute og synlig slik at vi fikk en vellykket melding til slutt på denne økten. Vi trodde Frigg så figuranten, men hun hadde en runde uten funn først. Neste gang jeg sendte fant hun fig meldte og holdt fint inn. Det til tross for vannpytter på vei inn til meg, så det var veldig bra.

Dette var et tildels krevende terreng, så det er bare å ta noen steg tilbake å sørge for at Frigg lykkes med det hun skal gjøre, så går det nok seg til etterhvert.