lydighet

I kveld var det lydighetstrening på Forus.Veldig fornøyd med lille flisa Frigg :). Vi må justere ut i fra forstyrrelsene, men jeg syns vi fikk jobbet godt. Vi begynte med dekk å bli. Til tross for mye forstyrrelser syns jeg vi har gjort god fremgang, og med hjelp av en treningskompis  som er veldig god på dette fikk vi belønnet flat dekk. Det var forrestren hun som også foreslo omvendt lokking med leke som gjorde at dekk og bli løsnet for oss. Etter en hvil i bilen trente vi litt fri ved fot. Siden det er mye forstyrrelser så belønner jeg kjapt ved god kontakt, eller jeg prøver i hverfall og gjøre det ;). Vi trente også litt apport. Frigg er flink på den, men tyvstarter. I allefall her. Tror hun var redd for at de andre hundene skulle ta den fra henne. Fikk noen gode råd for videre trening på dette. Fikk også trent tilgjengelighet. Frigg er glad i folk og vil helst hoppe på dem, så vi trener på å sitte fint å ha beina på bakken :). Gemalen hjalp meg med å ta Frigg med litt unna så vi fikk trent litt innkalling også 🙂 Kjekt å trene sammen med andre å få litt insperasjon så jeg klarer å jobbe med lydigheten fremover også :).