Lydighetstrening på mandag og diverse

I kveld var det lydighetstrening.Vi tyvtrener litt utenom og da syns jeg vi er flinke. I kveld var hun veldig ukonsentrert og etter litt dekk å bli, bare vi to bak bilen, hvor hun en gang belønnet seg selv med å springe bort til en annen hund  ble det kontakt trening. Frigg var veldig fokusert på de andre hundene og hva de gjorde. Det går nok litt på meg også og min iver etter å trene lydighet :/. Etterhvert fikk jeg litt kontakt og vi fikk trent litt på starten av fri ved fot. Prøvde å belønne rask for å få henne med fra starten. Vi må trene mer med forstyrrelser fra anddre hunder og andre ting.

Før i uken har vi også gått et lite asfalt spor. Hun jobbet godt og nesa gikk så det hørte. Jeg syns hun var flink, men så hadde jeg nå lagt sporet selv så jeg visste jo hvor det gikk. Vi prøver også å få til noen økte med lydighetstrening.

Frigg er blitt veldig fokusert på fotball og når vi går forbi banen her oppe får jeg henne nesten ikke med meg. Livredd for at hun skal slite seg å springe inn til de som spiller fortball. Jeg skla prøve å unngå og gå tur der når de spiller. I kved brukte jeg det som forstyrrelser da vi tok ei lita økte her hjemme også. Jeg gikk så nærme de som spilte at jeg fremdeles hadde god kontakt med Frigg. Så trente vi på forskjellige tinge med lang line på. Etterhvert flyttet vi oss litt nærmer. Jeg skal forsøke å gjøre dette jevnlig slik at hun ikke lengre bryr seg om de som spiller fotball.