Hovedkurs i Nord Norge

Det ble en kjempekjekk uke sammen  med et flott lag og en super instruktør.Kjempekjekt å være på nybegynnerlag og bare kose seg. Vi trente mest på rundering og tror at vi har fått eb løsing der. Litt spor og søk i vann ble det også. Vi fikk også være med på utskjekk i et helikopter. Frig har begynt med løsbitt i runderingen. Vi får se om det blir løsningen på å gå ut uten påvirkning. Håper snart å kunne legge inn tomslag. Hadde tenkt å vente med melding i runderingen til hun kunne bruke fastbittet, men jeg tror jeg må bruke løsbitt på henne en stund. Så skal vi trene grusspor. Så må vi jobbe med dekk og sitt og bli 🙂

Etterpå ble det mye bilkjøring, men også mye miljøtrening på hundene. Nye byer, masse folk  og hotell. Teltligging og møte med nye mennesker og hunder 🙂 Ferien ble avsluttet på hytt. Mange fine turer og litt trening. Frigg lærte å plukke blåbær 🙂