Lag 4 trente på Sviland 2 i kveld

Vi ble en god gjeng, og for de fleste av oss var det rundering vi ville trene på.Jeg prøvde ut det med å la Frigg gå på minnebildet isteden for lyd. Det funkerte på første slaget, men da hun kom inn hadde hun nok «glemt» at hun så noen gå ut på andre siden så vi måtte ha lyd. Tok en runde før jeg sendte henne. Det er ganske tydelig at hun ikke går på kommandoen «runder», den betyr ingenting for henne. Så jeg må jobbe med å få det til å bli denne kommandoen som betyr løp rett ut. På vindsiden gikk hun uten påvirkning en gang. Jeg må også jobbe med meg selv på midtlinjen slik at jeg gjør det tilnærmet likt når jeg sender henne. Kanskje bruke dukk opp og andre typer påvirkning. Nå er det lyden som betyr spring rett ut for henne. Når vi knekker den koden kommer det til å gå greit for det er ikke noe iveien med søksiveren,