Ferietrening

Litt ferie før en ukes hovedkurs med bare trening.Når det er ferie så skal en i grunnen slappe av, men for en unghund innebærer gjerne det mange nye opplevelser. Vi startet med en tur opp til hytta. Det er alltid kjekt og betyr topptur i fri utfoldelse. Så bar det videre til matmors søster som skulle feire femtiårsdag. For Frigg ble det topptur til Haglebunatten, lydighetstrening og trening med sau som forstyrrelse. Vi fikk også tid til et lite spor, og flere turer. Frigg slappet derfor godt av da det bar videre på lang kjøretur.

Så var det første overnattign i telt for Frigg. En ny opplevelse for en unghund. Det var ikke helt rolig i teltet med to hunder og en katt, og det ble en tidlig morgen. Så bar det videre, Masse kjøring og fergetur. Et innlagt besøk på landet hos en kollega av Kaare hvor lille Frigg fikk springe fritt og rast litt fra seg på store jorder. . Denne natten ble også tilbrakt i telt. Nå var alle dyrene mye mer rolig. Vi fikk en god natts søvn, og alle sov lenge. Så bar det videre mot Tromsø. På veien var vi innom noen kjente i Målselv. Frigg fikk hilse på og springe litt rund. Neste stopp var på ei hytte i Sjøbotn. Besøket ble avsluttet med en luftetur hvor Frigg virkelig fikk løpt fra seg litt.

Kvelden på hotellet ble derfor forholdsvis rolig. Frigg kjørte heis og det var litt spennende med den store dobbeltsengen som mor og far ikke ville ha henne opp i :). Hundene sovnet godt og sov godt hele natten, men Frigg ble urolig ganske tidlig. Både hun og Speedy var ganske så dotrengt når de kom ut. Etter en times tur syns de likevel det var greit at mor og far lå til halv ni-ni.

Så ble det en spennende dag for Frigg. Hun var med hele dagen. Vi var på mange forskjellige steder og Frigg koste seg. Det var mange som ville hilse på. Hun satt så fint og lot de hilse.  Vi var også på topptur med fjellheisen-taubane. Vi gikk litt rundt der oppe. Det var to slitne hunder som la seg denne kvelden. Lucky var glad for å slippe ut av buret og koste seg på hotellrommet etter at hundene hadde lagt seg. Med rolige hunder og en fornøyd katt så kunne vi gå ut og nyte en god middag.

Fredagen ble det en ganske lang tur innover Trømsdalen før vi fulgte en sti tilbake til fjellheisen. Etter turen ble det litt byvandring og utepils.

Lørdagen var Kaare og Soeedy med på aksjon i Trømsdalen. Vi måtte avslutte i firetiden fordi Kaare som instruktør måtte møte på hovedkurs på lørdagen. Den savnede ble funnet senere i god behold på en hytte lengre inn på fjellet.