Sporkarusellen

Helen hadde lag ut et spor i nærehten av der hun bor.Egentlig skulle det ligge åpent å ta for den første som meldte seg, men så fant Helen en rådyrkalv som lå nesten midt i sporet. Hun spurte derfor om jeg ville ta det i kveld, så kunne hun gå sammen med meg slik at vi kunne avslutte før vi kom dit kalven lå. Jeg sa ja takk. Tirsdag er joggedagen til meg og Helen så jeg stilte i joggeklær, bare innom hjemme å skifte etter å ha vært på jobb seminar. Prøvde først med Frigg for å se hvordan hun reagerte. Det var ikke så mye. Hun jobbet på men festet seg ikke på sporet. Hun har ikke gått spor etter andre enn meg å Kaare før og jeg har ikke noen kommando på spor enda. Så prøvde jeg med Spåeedy, men siden han gikk med løpebåndet/stekkbånd på  og Mist var med så trodde han vi var på tur. Så det ble Mist som egentlig gikk sporet. Etter at vi hadde gått sporet, ble det en kort joggetur på Speedy og Mist. Så la Helen ut et kort spor til Frigg. Det startet med en sokk og sluttet med en sokk. Det gikk greit, men det var jo veldig ferskt 🙂