Rundering og meldingstrening i Vigreskogen

I kveld var det en liten ekstratrening i Vigreskogen.Det var en del som hadde lyst til ha litt ekstra trening, så det ble faktisk to lag. Et i storskogen og et i lilleskogen. Frigg runderte i Lilleskogen. Hun er blitt veldig avhengig av påvirkning og hun forbinder enda ikke kommandoen runder med at hun skal springe rett ut. Vi prøvde litt med klapp mens hun var på vei inn mot der jeg skulle stille og det å ta en runde med henne etter påvirkning og før hun blir sendt. Det siste fungerte best tror jeg.  Etterpå tok jeg litt meldingstrening. Figurantene ble sendt ut på femti meter med et løsbitt. Frigg og jeg stod litt unna. Så gikk midlinje lederen litt ut i skogen i retning av fig og ropte “nå kommer det en hund” så gikk jeg frem og  stilte Frigg opp og sendte. Hun måtte ha støtte dvs at jeg også begynte å gå litt ut, men så tok hun av gårde. Det beste var at hun har fine meldninger. Hun henter bittet og kommer inn til meg og avleverer i fornt. Det selv om jeg glemte meg bort og strenet fremover midlinjen som om jeg hadde en hund som kunne dette. Ja, her er det visst bare å bygge på videre. Dette tok hun kjempefint.