Rundering i Vigreskogen og et spor :)

Frigg fikk 6 slag. Hun trenger fortsatt påvirkning, men har begynt å la det gå litt tid mellom påvirkning og sending. Hun er kjempeivrig, men har ikke helt koblet kommando og hva hun skal gjøre. Fortsatt generalisering. Vi avsluttet med en hare hun ikke fikk gå på 🙂

Trude hadde lagt et spor til Frigg da vi kom. Det tok nesten to timer før vi gikk det. Frigg har ingen kommando på spor og var meget klar for å rundere . Jeg bare ventet og plutselig snuste hun litt i bakken og satte avgårde. Jeg syntes hun hadde veldig høy nese, men jammen fant hun ikke en vinkork som hun avleverte fint til meg. Hun sitter foran meg og holder gjenstanden til jeg sier takk :). Hun gikk videre, men så var det bom stopp. Da stod jeg bare stille og lot henne styre på. Jeg tittet ned på bakken og etter en god stund ville hun gå videre. Høy fart og nesen høyt, så jeg hadde ikke stor tro på spor, men lot henne styre på. Så begynte hun å sirkle. Da hadde hun funnet en vinkork til som hun avleverte fint. Da gav vi oss. Trude hadde fortalt at Essa selv hadde funnet slutten mens hun runderte 🙂