Runderingstrening med Frigg på Dale

I kveld var lag 4 på Dale. I tillegg til at vi var 6 stykker fra laget som møtte kom det noen ekstra. Det var kjempekoselig. Kjekt å treffe mange kjente igjen. Ikke alltid vi sees så ofte når vi er delt i lag. Frigg fikk 7 slag. Har i dag brukt lyd og tatt en runde etter at påvirkning ble gitt før hun ble sendt. På 6. slaget prøvde jeg uten påvirkning. Hun for greit ut, dreide litt og måtte lete litt før hun fant. På neste ville hun ikke gå ut etter at jeg hadde tatt en litt større ring før hun fikk gå etter påvirkning. Til slutt sendte jeg henne direkte etter klapp. Kan hende hun var litt sliten. Hun måtte lete litt før hun fant flere av figurantene når hun kom ut på 50 meter. HUn er flink og gir seg ikke 🙂 Dersom hun var sliten så lades hun fort opp igjen, for nå er det full rulle igjen 🙂