Miljøtrening og litt lydighet

Vi trener og trener både på det ene og det andre.En dose med lydighet hver dag prøver vi å få til. Ikke alltid mor er like engasjert, men vi jobbber på. På lørdag var vi på bytur i Egersund. Tivoli med alle de rare høye lydene var litt skummelt. Flytebrygger  var kjempeenkelt, byvandring også. Eller så sendes hun gjenom rør og over stokk og stein på tur.

I kveld var Speedy på behandling hos Marie. Vi benyttet sjansen til å hilse på hest, sauer og geiter. Så fikk Frigg hilse på faren til Marie, de er blitt bestekompiser. Etterpå gikk vi inn så fikk Frigg lov til å låne noen kjekke balanseting som Marie bruker for å trene opp hunder. Spesielt smultringen var kjekk.

Eller så trener vi på innkalling og der er hun kjempeflink. Turer i skog og mark er viktig for en valp. Det er viktig å få lov til å være valp og herje med pinner og sprette i sølepytter også 🙂