Hyttespor

I helga er vi på hytta.Nå er det blitt såpass lite snø at vi ka gå opp på toppen uten ski og truger. Vi startet med en topptur. Vel tilbake la vi ut spor. Frigg fikk et spor på 400 meter. Det lå vel i ca en halv time. Hun løste oppgaven fint. Syns hun er lett og lese. Jeg fant alle gjenstandene. De bryr hun seg ikke så mye om, men det var kjekt å finne Kaare i slutten av sporet.

Vi fikk også trent litt overvær, kjekt å se hvordan hun jobber seg frem. Det blir mye frem og tilbake fordi hun enda mangler erfaring, men det kommer seg nok når hun får gjort mer av dette.

Eller fikk vi trent litt hold fast, fri ved fot og dekk. Vi fikk testet innkallingen. Den fungerer fint. Selv om det var Kaare og Speedy hun stakk av for å følge så snudde hun tvert og kom hjem til meg når jeg plystret. Kjempeflink.