Asfaltspor med Frigg

Frigg er med i bilen til jobb.Jeg er ute og lufter henne  to til tre ganger i løpet av dagen. Før jeg tar henne ut av bilen legger jeg et spor med ostebiter i fotavtrykkene. Vi begynte med små skritt og masse ostebiter. Så får hun en luftetur med litt innlagt lydighet. Jeg belønner atferder som hun tilbyr :). Når vi kommer tilbake til bilen så snubler vi liksom over et asfaltspor med ostebiter. I dag plukket hun opp sporet mitt før vi kom til ostebitene :), så fulgte hun det (ca 1 meter) før hun fant første ostebit. Her hadde jeg vinklet. Alle sporene hun har hatt gått har gått rett frem, og det gjorde dette også, men ikke fra der hun plukket opp sporet mitt. D Jeg dreide nitti grader å la ned ostebiter i hvert femte sjette skritt. Frigg gikk fortsatte derfor rett frem etter å ha funnet ostebiten, men så merket hun at det ikke var noe mer der og snudde og plukket sporet i vinkelen. Kjekt å se på. Det er ikke mer enn 20 skritt og kanske 10 minutter gammelt, men det ser ut som hun har begynt å koble ferten fra sporet mitt med å finne ostebiter :). Skal prøve meg frem med vinkeler og mindre og mindre ostebiter 🙂