Speedy på runderingstrening igjen

Idag kjørte vi fra hytta til Vanse for å trene sammen med Wenche, Ander og Lasse.  Anders hadde gitt oss en skikkelig god veibeskrivelse, så det var ganske enkelt å finne treningsstedet. Vi var – litt uvant – framme først, sammen med Anders, men max to minutter etterpå ankom Lasse og Wenche.

Vi tråkket først runderingsløypa. Vi avsluttet ved ca. 500 meter. Løypa viste seg å være kjempefin. En traktorvei utgjorde midtlinja. En blanding av glenner og skog omsluttet denne.

Anders og Bozco var første ute. Det var artig i se dem i aksjon igjen. Det er lenge siden sist. Kaare var den siste figuranten. Bozco meldte fint, og virket fornøyd med å finne en gammel kjenning i runderingsløypa.

b01b02b03b04b05b06

Lasse og Kazan var neste ekvipasje ut. Kazan viste seg å være en flott treårig malle, med stort tempo i kroppen og en typisk malle-hals. De skal om kort tid opp til patruljehund-prøve i politiet. Det går nok veldig greit.

Deretter runderte Speedy og Kaare. Tempoet er ikke som før, men det går jevnt og trutt, og tempoet tar seg noe opp etterhvert som Speedy blir varm. God oppvarming før rundering blir viktig framover. Vi runderte ca. 500m, ukjent, og Speedy fant begge figurantene.

Etterpå var det Wenche og Lucas sin tur. Det var artig å se dem i aksjon, utenom prøver  🙂 Hvorfor Wenche er så nervøs på prøver, lurer vi på.

b07b08b09b10b11b12

Til slutt fikk lille Frigg en liten økt. Hun fikk først leke med Anders, Wenche og Lasse, deretter fikk hun springe etter dem fra midtlinjen, først etter å ha sett dem gå ut, deretter med lydpåvirkning  Hun løste dette veldig greit. Det blir spennende å følge med henne videre.

b13b14

Etter litt kaffe, mat og utveksling av gode historier, satte vi kursen tilbake til hytta. Vi kommer garantert til å forsøke å delta på flere treninger sammen med Agder-gjengen, både lørdager og søndager.