Friggs første uke

Frigg kom til oss forrige lørdag.20150131_084220Da vi kom hjem ventet Liam, barnebarnet vårt på 17 måneder på oss. Aud skulle passe  han og hunden deres, Trixi. Frigg møtte dermed tre andre hunder, en katt og et lite barn da hun kom hjem til oss. Det ble en travel dag, og stort sett hele søndagen også gikk  med før Liam og resten av familien var vel inne i nyhuset sitt.20150131_152942 På ettermiddagen dro vi en tur til Sviland med alle hundene.b04b02 Aud så for seg en kjekk uke med trening med Frigg. Istedet ble hun helt slått ut av influensa og måtte i tillegg være alene med tre hunder i to dager. Veldig glad vi har en hage som vi kan slippe hundene ut i.

Ellers er vi bare kjempeimponert over Frigg. Hun har vært med Aud på jobb etter at Aud klarte å karre seg dit igjen. Frigg har oppført seg eksemplarisk.20150204_153134 Antall uhell inne er raskt nedadgående. Frigg er ivrig, nyskjerrig, løsningsorientert og uredd. Hun likte ikke å kjøre bil, men det går helt fint nå. Hun sover hele natten. Hun har lært å sette seg når hun hilser på barn. Oppdretteren Randi Vesterøy Alvseike har gjort en kjempejobb.

Nå er hun med på hytta for første gang. Her skal vi nok finne på mye morro sammen fremover 🙂