Spor på Kvernevik med Speedy

I ettermiddag da jeg kom hjem fra jobb la jeg ut spor til Speedy samtidig som jeg luftet begge hundene.Ikke alltid like enkel med to hunder i bånd, men vi fikk nå lagt ut et spor på en 600 -700 meter med fire små pappbiter til gjenstander og en boks til slutt. Så var det hjem og besøke Liam Noel og pappan. Mamman var på jobb. En liten tur innom det andre barnebarnet, Evelyn Elise og foreldrene etter at  Liam hadde lagt seg. Så var det hjem til meg selv  og gjøre litt rent. Vi gikk sporet i halv elve tiden. Da var det vel ca fire og en halv time. Speedy fikk lukte på lua mi og fant sporet. Jeg tenkte å prøve å gå med Odin løs. Odin fant også sporet og fant første pappbiten. Da fikk Speedy det travelt. Speedy fant en pappbit og jeg fant en. De gikk begge over slutten og fulgte sporet helt til veien. Jeg plukket bare med meg slutten. Ikke optimalt å ha med to hunder når vi går spor, men har en det travelt så har en det travelt. Vi får i allefall trent litt.