Bestemorspor

Før besøk hos barnebarna så luftet jeg hundene og la ut spor til Speedy samtidig.Sporet ble lagt på asfalt, over berg langs grusvei, over en skoleplass, lekeplass og gressplen. Fire små papirbiter og en plasboks som slutt. Så var det avgårde å være sammen med Liam Noel og foreldrene. Når han skulle til sengs var det over til datteren og lille Evelyn. Pappan var ute og reiste så mamman trengte noen til å se etter lille Evelyn Elise mens hun trimmet litt. Etter å ha vært flink bestemor 🙂 var det hjem for å gjøre litt rent og pynte litt til advent :/. Ja, litt tidlig, men når en skal være figurant i morgenkveld og reiser på hytta på fredag, så får en gjøre det når en har tid. Klokka var 22 før vi kom oss ut for å gå sporet. Odin fikk også være med. Han måtte jo få tur han også:/. Speedy fikk lua mi som smeller, plukket opp sporet utenfor huset og fant første gjenstand. Det var etter asfalt. Så bar det oppover en sti og over et friområde. Her sporet Speedy som en helt. Så kom vi til en grussti. Her var det mange gode lukter men Odin ville riktig vei. Så var det videre langs grus og asfalt- Det bar i riktig retning, men er usikker på om vi ville funnet frem  om jeg ikke selv hadde lagt sporet. Uansett så kom vi hjem med fire små pappbiter og en plastboks 🙂