17 timer gammelt spor med Speedy

I går da vi gikk kveldsturen la jeg ut et spor.Jeg hadde med både Odin og Speedy.  Sporet ble lagt ut i 22 tiden.Jeg la ut 10 gjenstander og en slutt. Sporet ble litt over 900 meter. Det gikk på stier, i lyng, på berg, grusvei og myr. Det er i et område hvor det ferdes en del folk og hunder også utenom stiene og grusveien. I dag gikk vi sporet  ca kl 17 30. Odin var med for han måtte jo luftes han også. Greit å slå to fluer i en smekk når en har det travelt. Speedy fikk lukte litt på lua mi før vi startet. Jeg hadde tenkt å la Odin gå løs, men fant ut at det nok ville forstyrre Speedy mer med Odin løs enn om han gikk i kort bånd bak. Speedy tumlet avgårde. Det var endel tissing og markering, men retningen stemte. Vi fant 7 av gjenstandene og slutten. Manglet to små papirbiter og ei klesklype. Speedy fant 6 av gjenstandene, og Odin en :). Det var morro å se på fordi Odin skjønte jo at Speedy gikk spor, og når vi gikk på berget kunne jeg høre hvordan nesene deres jobbet. Litt usikker på hvor mye spor de gikk på grusveien, men de valgte riktig vei (og det var i en annen retning enn vi vanligvis går når vi går etter veien), så jeg satser på at de fulgte noe. Ser på GPS at vi hadde en bue en plass der vi var av sporet, ellers har vi gått ganske nøyaktig. Skulle kanskje hatt GPS på Speedy for jeg ble gående litt mellom hundene. Ikke alltid at de gikk rett etter hverandre. Uansett gøy å se hvor godt de jobbet selv om begge var med. Odin hadde et handicap i forhold til Speedy i og med at han måtte gå i kort line fordi det var jo Speedy som skulle gå sporet :). Spennende å se at jeg ikke merket stor forskjell på  sporet som var fire timer i går og det på 17 timer i dag.