Rundering med Mist på Dale

Juhu, endelig NRH trening igjen 🙂Fikk låne Mist på en onsdag. Vi runderte. Tomt og med to funn på slutten. Tjo hei hvor det går. Litt småplukke på siste melding, men det skal vi trene på. Kjekt å være i gang igjen.

Odin fikk også gjøre litt. La et spor som gikk i kanten på grusbanen og ut forbi garasjene opp på den øvre parkeringen ved stien og over en singelhaug som lå der. To gjenstander og en gjenstand til slutt. Odin fant første gjenstand og turte videre. Da vi kom på den øvre parkeringen hadde en rød BMW parkert rett over siste sporgjenstand. Lurte på hva Odin ville gjøre da. Han gikk rundt bilen og tok opp sporen mitt igjen, uten å bry seg om spor fra bilen som nok gikk over gjerdeklyveren. Rundt resten av parkeringen og over singelhaugen og fant sluttgjenstanden 🙂