Litt lite aktivitet på hundefronten for tiden

Av og til må hobbyen vike for andre ting her i livetTil nå i år har det vær litt liten aktivitet på hundefronten. Kaare og Speedy har 6.re i boks og Mist og jeg mangler en rundering på 1.re, så litt har vi gjort. Men mye til nå i år har dreid seg om mamma/svigermor i Mosjøen. Alderdommen innhenter oss alle til slutt. Som min søster sier; vi rykker stadig frem i køen. Mamma døde i mai. Høyt elsket og dypt savnet, men vi er så heldige at vi har utrolige mange gode minner som vi tar med oss i våre hjerter. Jeg, Aud, er så heldig å kunne si at jeg har hatt fantastiske foreldre som har gitt meg så mye med i min bagasje her i livet. Jeg har vært så heldig som fikk akkurat den mammaen og pappaen :heart: !! Livet tar og livet gir. Sorg og glede går hånd i hånd. Bak oss i «køen» vokser og gror det. Barnebarn kommer som perler på en snor. Vi er veldig heldige og har flotte, kjekke og friske barn/svigerbarn og barnebarn.

Nå gjenstår det rydding av et hus i Mosjøen, noe som nok vil føles tungt og vemodig fordi det blir et kapittel i livet som avsluttes. På den andre siden av skalaen er  lykkelige begivenheter i vente med bryllupsfeiring og nye opplevelser med barn og barnebarn. Etterhvert vil ting normalisere seg og hobbyen vår vil igjen få litt mer oppmerksomhet.  Vi vil få mer tid til vennene våre, både de med og de uten hund. Jeg må bare nevne at jeg har en fantastisk arbeidsplass, når ting skjedde litt brått og uventet var beskjeden klar. Bli der du er, og ta den tiden du trenger til det du må gjøre. Ikke tenk på oss. En slik arbeidsplass og slike kollegaer er gull verdt.