Litt oppdatering siden sist

Har ikke fått ført inn de to siste treningene med Mist fordi siden har vært nede, så de kommer her.Sviland. Trente rundering og melding med Mist. Hun halset fint på den ene figuranten. På andre siden trakk hun fort bakover. Jeg trodde figuranten var lengre fremme så da det tok litt tid før hun kom så ropte jeg på henne. Da hun kom gjorde jeg meg klar til å ta i mot henne. Jeg sa bra og skulle til å gi godbit, men det hadde hun ikke tid til. Hun begynte å halse på meg og når jeg sa vis så sprang hun tilbake og halset på figuranten. Det viste seg at fig var lengre bak enn det jeg trodde. Hun hadde vært der, men bare sittet og sett på fig. Da jeg ropte sprang hun tilbake. Inne hos meg ville jeg belønne henne for at hun kom da jeg ropte, men hun halset på meg i stedet. Ikke så ullik tdet som skjedde på prøven, men nå ante ikke jeg at hun hadde gjort funn så da kunne jo ikke jeg animere henne. Må jo få lov til å rose hunden når hun kommer inn. De to neste funnene halset hun hos fig uten å komme inn til meg.

Neste trening var på Dale. Da fikk Mist og jeg gå først, så kunne vi bare stikke fordi jeg skulle i et møte. Kjekke trenignskompiser :)) Husker jeg trente rundering og mener at det gikk greit. Husker ikke helt 🙂 Så det er jammen bra at siden er opp og går igjen 🙂