Spor i Lindåsen

Det er snø på hytta som ligger ca. 500 m over havet.Nedenfor parkeringsplassen som ligger på ca 400 meter var det imidlertid ikke noe snø. Odin og jeg la ut et spor til Speedy på venstre siden av veien. Kaare og Speedy la ut et spor til Odin på høyre side. Etterpå klatret vi opp til hytta igjen. Vi tok oss en liten skitur, spiste lunsj på hytta, jobba og strikket litt. Sporet ble ca. fem timer før vi gikk det. Sporet til Speedy var bortimot en kilometer, og det var sporet til Odin også.

b01 b02

Mens vi ventet på at sporet skulle få litt liggetid, kom det snø, også nede ved parkeringen. Det var ikke noe problem for Speedy. Han turte avgårde, fant to av fire nedsnødde gjenstander og fullførte med god stil.

b03

Odin var også flink, men vi avsluttet på gjenstand nr. to. Jeg så at han var sliten da, så pensjonisten fikk slippe å gå hele sporet.