Juhu rundering på Bue

Vi var en fin gjeng som møttes til trening på Bue.Vi hadde også besøk fra Ål. Vi var syv stykker tilsammen. Med Mist ville jeg rundere 800 meter ukjent. Det ble lagt ut tre figuranter. Det gikk forholdsvis greit, og vi fant alle figurantene. Jeg ser hva vi må trene videre på. Ska trene på moment med halsing. På enkelte figuranter bruker hun litt tid på å komme i gang. Vi skal også ha de figurantene rett ut, og på minst femti meter :). Hun hart mange fine lange slag, men av og til så dreier hun alt for tidlig fremover. Derfor moment med figuranter rett ut og langt ute :). Hun hadde noen få stopp, men jeg får henne greit i gang igjen. Synes hun er flink. Det er lenge siden vi har trent i et terreng hvor vi kunne rundere så langt :).

Andre økten trente jeg derfor rett ut og med fokus på at hun skulle komme raskt i hals.

En kjekk trening, men med såpass mange så tar det sin tid. Vi var fremme på hytta i halv åtte tiden. Da var det godt med badstu.

Ja, Odin fikk noen økter med styrketrening mens jeg ventet på min tur. Jeg finner en fin bakke som er passe bratt, så må han springe etter ballen. Da må han bruke bakbeiena mer. På den måten håper jeg at han bygger opp litt muskler igjen gamlefar 🙂