Spor i mørket på Sviland med Speedy

Aud hadde begge guttene med på trening i dag.Speedy fikk et spor på ca fem hundre meter eller noe sånt. Tre gjenstader og slutt. Det gikk veldig bra. Over stokk og stein i full fart. Blir nok nesten litt for ferske spor en onsdagskveld, men greit å gå i mørket. Da må hundefører stole på hunden. Fant alle gjenstandene og slutten 🙂 Overlykkelig hund.

sporlogg-aud-og-speedy
Herman – sporleggeren – sitt spor i rødt, Aud og Speedy sitt i blått

Pensjonisten ble også lykkelig fordi han fikk et spor han også. Det var ingen gjenstander i sporet men han jobbet seg overivrig frem til slutten og var bare happy happy :). Mor var litt bekymeret fordi siste del av sporet gikk gjenom et hogstområde hvor det lå mye kvist og sånt. Var redd han skulle sette fast foten igjen, men det gikk bra. Slapp lina og lot han jobbe uten å ha meg hengende og holde han igjen.