Overvær på fjellet

Kaare og jeg var på hytta i helga.Vi tenkte å trene spor, men det  kom endel snø, så det ble heller litt overværstrening. Speedy fikk et par funn på fjellet. Mor og Odin var figuranter. Da Odin fant meg første gangen oppdaget jeg at vi hadde glemt bringkobbelet. Det lå nede i bilen. Jeg tok av meg ene votten og gav han. Speedy sprang i full fart tilbake til far og avleverte votten. På neste funn hadde jeg utrustet meg med en pinne som han fikk. Like fin avlevering av denne til far, selv om Speedy vanligvis pleier å leke med pinner og tygge de i stykker. Ikke tvil om at gutten skjønte han var på jobb nå :). Han jobber som vanlig godt og selvstendig.

Odin fikk også et overvær, men han slet med den vonde foten i snøen, så det ble med det ene på han. Han halset imidlertid med klar og høy røst da han fant far og Speedy, så gamle kunster er ikke glemt :).