Småspor på en onsdag

I dag trente vi sammen med lag 3 i Ølbegskogen.Jeg vill bare ha noen ferske spor Tenkte først på sporoppsøk fra bil, men så tenkte jeg at jeg heller ville benytte meg av en benk som stod der. Momentene er konsentrasjon i oppsøket og konsentrasjon i sporet. Vi har jo gått frem og tilbake her hele gjengen i dag, så det er viktig at han fester seg i sporet. Konklusjon: Ser jo at han gjør jobbben når jeg vet hvor det går. Han er fortsatt for ukonsentrert i starten. I det siste sporet la jeg han ned litt der jeg visst at personen hadde sittet på benken og hatt beina på bakken. Derfra gikk det et spor. Det gikk bedre, men skal trene litt mere minisøk for å få nesa på med en gang. Jeg fikk rost han når han gikk spor, og da går han veldig konsentrert. Trening videre: Konsentrasjon i starten og det å rose han når han går bra. Det betinger at jeg vet hvor sporet går, men ene kryssingen over asfalten i dag var kjempebra. Øke lengde og tid. Ukjent-