Jammen strøk vi ikke igjen

Da var det lørdag og siste konte.Spedy og jeg ble første ekvipasje ut i runderingen. Jeg tenkte at denne gangen skal vi f* meg ikke gå over noen figuranter.  Speedy plukket bittet med en gang jeg sa runder og det pleier han å gjøre. Det var bare å plukke det ut igjen så gikk han på et fint slag på venstre side. På andre slaget  startet han fint, men fikk overvær av noe og plukket bittet ved et tre. Jeg trodde ikke at det var lagt ut figurant så nært midlinja, men det var en del busker og kratt der så jeg torde ikke annet enn å la han påvise. Det var ingen der, så det ble en feilmelding (dvs han meldte på overvær av sløyfa i starten). Da jeg prøvde å sende på nytt plukket han bittet igjen inn ved siden av meg. Talte for med selv to bittsnapp og en feilmelding ups.Tok ut bittet og sendte han ut og nå gikk han bra, men kanskje litt kort. Så kjempefint slag på venstre side. Jeg prøvde å sende han bakover på høyre siden fordi jeg var litt redd for at han hadde gått for kort ut (Sist gikk vi over en figurant helt i starten, så jeg ville dekke godt) dermed sendte jeg han enda en gang ut på høyre siden. Nå gikk han både langt ut og langt frem. Vi runderte videre og ble stoppet på ca 250 meter. Vi hadde gått over figurant på venstre side . Figuranten kunne fortelle at han vært nært på begge sidene, men siste gang da jeg omentrent sendte rett mot fig dreide han fremover ca ti meter fra og der blåste vinden bakover. Ja, så var det over da. Nye sjanser til neste år :/. Speedy jobber kjempebra og går godt. Det ble litt knotete for han i dag fordi jeg var redd for å gå over. Jeg sendte han nok for mange ganger på høyre siden. Jeg ble litt satt ut av feilmeldingen, eller meldingen på sløyfen i starten, men ellers følte jeg meg ikke nervøs. Ville bare sikre meg at vi ikke gikk over, men det klarte jeg ikke å sørge for :/.