Trening med lag 4 i Ølbergskogen.

I dag var vi tre stykker som møtte til trening.Speedy fikk litt moment trening. Tenkte han skulle få fire kjappe funn og det var det liksom. Alt går som regel ikke etter planen. Som vanlig når han starter (med meg) går han to skritt og tar bittet. Jeg sier Nei og sender han på nytt. Da tar han en liten bue og kommer inn fint uten bitt og så sender jeg en gang til og så er vi i gang. Han gikk egentlig langt og fint på første slag (ordentlige slaget), men jeg sendte han litt tidlig og han trakk bakover så han gikk glipp av fig. Funn på neste. Så var det ut igjen. Speedy løp ut og svinset rundt. Det så ut som han gikk spor eller ett eller annet. Noe jobbet han iallefall med. Han fant i imidlertid ikke fig. Jeg ropte han til meg. Det tok litt tid for han var veldig opptatt med ett eller annet som tiltrakk han noe voldsomt. Jeg sendte han ut og det så ut som han var langt ute og jobbet på. Men han trakk bort fra der figuranten var. Så kom han inn med melding og påviste noen madrasser som lå i et skur. Vel, det er jo ikke feil å melde på store gjenstander, så jeg belønnet. Nå fikk jeg lyd fra fig. Speedy sprang ut igjen. Langt ut, vi så lyset hans i næreheten av parkeringen og jeg tenkte litt på den traffikerte veien som går der. Men Speedy jobbet seg tilbake og omsider fant han fig. Puh det var visst ikke så lett. Det selv om trekken så høvelig stabil ut. Han hadde vært rundt figuranten, men ikke funnet han. Vi avsluttet med et funn på andre siden.

Odin fikk tur med Mira og Niko. Det syntes han var kjekt 🙂