Trening på Dale med Tirsdagsgjengen.

I dag trente vi på Dale.Før vi begynte la jeg et spor ut til Odin på venstre side i runderingsløypa og Nina la et på høyre siden til Speedy.

Mist fikk leke med figurantene før de gikk ut i runderingsløypa. Siden hun startet med mange funn først sist (med Helen) tenkte jeg at vi kunne staret med noen tomslag. Det gikk kjempefint. På et av sine kjempeslag fant Mist et ekorn som hun kjefta litt på, men så var det videre avgårde. Etter fjerde tomslaget kommer hun inn på midtlinja. Jeg ropte på henne men hun gikk ut på andre siden litt før der jeg hadde tenkt. Hun sakket farten litt utover, men jeg stod helt stille og lot henne gå. Så fant hun fig langt ute. Veldig bra. På neste slag på andre siden så det ut som hun hadde noe i nesen, men hun trakk litt kjapp bakover og kom inn uten funn. På grunn av at det så ut som hun hadde reagert på noe, og at jeg visste at det skulle være en til fig der, så sendte jeg henne ut på nytt på samme side, litt lengre frem. Nå også så det ut som om hun var i ferd med å senke farten/stoppe på vei ut, men nå fikk hun fert av figuranten og føk ut. Vi avsluttet med funn på andre siden og der stilte jeg henne opp og sendte henne ut. Det var full fart ut og langt ut og hun gjorde funn. Veldig bra. Spesielt at hun gjorde funn når hun selv valgte å fortsette utover uten å stoppe helt opp 🙂

Sporene til Speedy og Odin gikk veldig bra, men det merkes nå at Speedy får trene mer enn Odin. Skal prøve å få gitt Odin gutten også noen oppgaver på treninger fremover <3