Tirsdagstrening på Dale

Mist runderte.Hun fikk denne gangen bare funn. Tre på hver side. Figurantene trakk godt frem og var langt ute så det ble skikkelig fine slag på henne. Full fart, ingen stopp og fin hals.

Til Speedy la jeg et spor på venstre side i runderingsløypa før vi startet. Her lærte jeg to ting. Det er ikke smart å gå dette sporet ut selv for så å glemme det og løpe påvisning for å hente Mist og krysse mitt eget spor. Speedy startet fint på sporet, men slet da han kom til min ferske kryssning. Så havnet vi av sporet. Jeg prøvde en gang til. Bare rort i starten. Han skulle følge mitt gamle spor som jeg selv hadde nylig tråkket etter han i og laget helt ferske spor fra meg i, pluss at jeg hadde krysset mitt eget spor mens jeg runderte med Mist. Men det skal Speedy ha han gir seg ikke, nå plukket han opp mitt gamle spor der vi mistet det sist og fant slutten. Men jeg bør nok ikke selv lage så mye kluss og forlange at en hund skal kunne gå et slikt spor :/

Odin fikk rundere litt og fant to figuranter sammen. Han var veldig happy med det.