Lag 4 på Dale

Speedy fikk ukjent oppgave.Det var da blitt mørk og en fikk en påminnelse om at hodelykten må finnes frem og at vi må få kjøpt lys til hundene. Speedy fant to av tre figuranter. De lå alle langt ute og grunnen til at han gikk over var at han gikk i den gaten. Spesielt på Dale har vi nok hattl figuranter på en del faste plasser. Hundene er vanedyr og det vistes i kveld. Speedy går jo vanligvis langt nok ut, men så klart er det vanskelig å se i mørket når han ikke har noe lys på. Men i følge figuranten som lå på andre siden av kanalen, og ikke bak steinene der de «pleier» å ligge,  så sprang Speedy et godt stykke bak steinene men krysset ikke kanalen og han fikk heller ikke overvær av henne. På vei tilbake sendte jeg han på nytt akkurat der og da gikk han langt nok ut, eller i allefall var vi heldige slik at han fikk overvær. Håper det kan være med å bryte «vanen» med å sjekke de kjente plassene. Jeg ser at våre hunder nok at blitt vant til at på Dale  ligger ikke figurantene så langt ute, så nå blir de å finne på minst 60 meter og helst på en plass der vi ikke har hatt figuranter før. Så neste gang vi skal på Dale får vi utstyre figuranten med våtdrakt å legge de ut i myra og ut i sjøen 🙂

Odin var så heldig å få et lite spor. Pensjonisten logret seg gjennom sporet og strålte av lykke. Tusen takk 🙂