Litt sykemeldinger og lite trening

En ting er hytteting som må gjøres før vinteren setter inn.En annen ting er sykemeldte hunder. Midt opp i en travelt tid med ting som skulle gjøres ferdig utenfor hytta, så oppdaget vi en kul i kjevepartiet på Speedy. Først så det ut til at det bare var en byll fordi hjørnetanna kanskje hadde kommet borti kjevekjøttet, men så oppdaget vi at det var en ganske hard og stor kul som ikke var i forbindelse med kjeven eller tennene med satt i kjevekjøtte. I tillegg hadde Speedy virket litt småslapp. Av gårde til dyrlegen for sjekk. Gutten måtte inn å operere vekk kulen. Samtidig fikk vi tatt en blodprøve av han for en sjekk fordi han hadde vært småslapp. Dermed ble det for Speedy å gå med krage noen dager mens såret grodde. I dag fikk vi vite resultatet både av kulen som ble fjernet og blodprøven. Kulen var godartet og dyrlegen hadde fått med alt så sjansen for at han skal få flere kuler er liten. Blodprøven var også fin og Speedy virker mye kvikkere. Kulen har sikkert plaget han litt. Dermed er vi ferdige med utearbeid på hytta og Speedy er friskmeldt og klar for nye treningsøkter. Onsdagstrening nå og Evjesamling, så er vi vel snart nesten tilbake i gammelt gjenge med onsdags og lørdagstreningene 🙂