Ett lite asfaltspor med Odin på Dale

Odin måtte også få gjøre noe. Jeg la selv et asfaltspor på ca trehundre meter. Det var ikke meningen at det skulle ligge i tre timer, men sånn ble det. Jeg var derfor ikke særlig optimistisk da jeg tok Odin ut for å gå sporet. Jeg lot han bare gå og jammen gikk han ikke der jeg hadde gått, men så ble det litt daft og det så ikke ut som han var på noe spor. Hundefører bak var også ganske daff og hadde ikke helt troen. Så da Odin kom til jordet ville han heller spise gress. Da tenkte hundefører at ikke rart han heller vil det med en så ivrig hundefører bak. Jeg sa derfor til Odin med kjempeblid og ivrig stemme at nå skulle vi gå spor og viste han med hånden mot asfalten. Odin søkte spor og heldige som vi var så fant vi en liten sporgjenstand som jeg hadde lagt ned. Etter det tumlet han faktisk videre og fant frem. Nå hadde jeg lagt sporet selv og da blir jeg alltid litt usikker på om det ville gått dersom jeg ikke hadde visst hvor sporet gikk, men han jobbet nå i hvert fall på og dro avgårde i riktig retning og fant flere gjenstander. Kjekt var det i nå for pensjonisten å få gjort litt 🙂