Rundering og et lite spor med Speedy i Vigreskogen

I kveld var det endelig litt NRH trening igjen.Kjempekjekt å trene med en del av gjengen igjen. Speedy skulle rundere. Det var ganske lummert så jeg tenkte at 500 meter var nok. Det bla plassert ut tre figuranter. Speedy fant de to første greit, men den tredje var han 10 meter unna og det var lite vind i kveld, så da gikk vi over. Vi fikk fig til å flytte frem, men Speedy fant han ikke. Til slutt var vi kommet til fem hundre meter. Vi fikk klarlagt at fig var litt langt ute og samtidig som fig trakk frem vinklet vi til venstre ved femhundre meteren og runderte mot fig. Speedy er vant til at vi runder andre veien og trakk derfor langt tilbake på slagene mot der vi pleier å rundere. Da han fant fig var han ganske sliten og han hadde nok rundert mye lengre enn fem hundre meter. Synes gutten til far var kjempeflink selv om han runderte med mor. Det gjorde han ingenting at far var med på midtlinjen. Han forholdt seg til mor.

Etterpå gikk han et spor med mor på et par hundre meter. Plukket gjenstander og fant slutten. Flink gutt, men veldig sliten etter kveldens trening. Godt for han å være i gang i igjen 🙂