Spor med Speedy ved Bjerkreimsenderen

Det ble lagt ut et spor på ca 1 km med tre gjenstandet og slutt.Sporet lå vel i en tre-fire timer. Speedy slo fint på sporet og valgte riktig vei med en gang. Det gikk så det suste. Vi fant første gjenstand. Etter det sporet han av gårde i full fart. Etter ca 150 meter begynte han å lete etter sporet. Jeg rygget bakover og registrerte vel egentlig at han slo på noe ned en bratt bakke etter å ha rygget en 10-15 meter bakover i sporet. Jeg følte meg litt usikker og tok han med tilbake dit vi fant gjenstanden. Nå prøvde han flere veier før han igjen valgte samme vei som sist og nå dro han rett ned den bratte bakken. Jeg burde fulgt opp dette da vi var der første gangen :/. Etter det var det strake veien til enden av sporet. Jeg plukket opp en gjenstand som han gikk over, så vi fant to av tre gjenstander og slutten :). Det er vekdig kjekt å trene spor igjen.