Fotballbanespor med Odin

Litt hjernetrim for gamlefar.Jeg la et spor i vinkler osv på fotballbanen. Der er det grus. Jeg hadde kun med meg en sluttgjenstand og med en gang jeg begynte å legge ut sporet kom jeg på at det var litt dumt jeg burde ha hatt med flere gjenstander. Prøvde å legge ned noen naturpinner, men Odin reagerte ikke på de. Rakk bare holde de i noen minutter før jeg la de ned, så det kan ha vært for lite fert i dem. Grunnen til at jeg burde lagt ned flere gjenstander var at jeg ville belønne Odin ofte for å følge sporet på grus. Da vi startet var han veldig konsentrert og det hadde vært topp om det da hadde kommet en gjenstand etter noen meter. Sporet ble litt for langt og min muntlige oppmuntring var ikke nok til at han klarte å hold motivasjoen opp hele tiden. Han gikk bra et stykke med nesen omentrent i hvert fotspor, så datt han ut . Etter litt oppmuntring fra meg så fulgte han spor videre, men det ville nok gitt mye bedre motivasjon og læring dersom  han hadde fått bedre belønning under veis. River meg litt i håret nå. Dumme meg jeg hadde jo leken og kunne kastet den ned i sporet når han gikk bra. Ja, ja læring av hundfører pågår også :/