Treningssamling i Etne 8-12 mai

Siden Odin både er pensjonert og skadet ble det trening med Speedy.Vi var på treningslag A og hadde Karen Sofie og Theresia som instruktører. Det var kjekke dager. Litt vel mye regn til tider men vi koste oss likevel. Jeg var jo heldig og fikk bo med instruktørene og dermed kos meg i stampen etter trening. Speedy trente spor og atter spor. Vi hadde også mang sporoppsøk. En fin lang helg med flinke instruktører og et kjekt lag. Siden det er så pass lenge siden husker jeg ikke alt dag for dag, men kjekt var det. Odin fikk et spor og han imponerte meg. Hadde lagt sporet i en hesteinnhenging med grus og det var mye hestemøkk der. Jeg tenkte at hankom til å ete seg gjennom sporet. Men der tok jeg feil. Gutten jobbet som en helt og haltet seg gjennom sporet. Det enste han plukket var gjenstandene. Kaare syntes det var deilig at jeg trente Speedy så kunne han konsentrere seg om å instuere uten å ha dårlig samvittighet for at Speedy fikk gjort lite 🙂