Tirsdagstrening på Skurve

Kjempekjekk trening.Veldig morro å få hilse på Scott også. Gro Elins nye stjerne.

Jeg hadde med meg alle tre hundene i dag. Speedy fikk noen korte motiverende asfaltspor som han virkelig giret seg opp over. Jeg tror han syntes det var kjekt. Sporene var veldig korte. Det første var vel va 20 skritt, det neste ca 30 skritt og det siste litt over 40.
I det første sporet hadde jeg gnidd pølse i hvert fotspor. Jeg roste han der han nærmest slikket seg avgårde i sporet. Når han fant gjenstanden var det vill jubel. Deretter ble det lengre mellom godbitene i sporet, men fortsatt enormet med ros og vill jubel over funn av gjenstandene. Speedy logret seg gjennom og jobbet kjempebra. Jeg tror han syntes dette var kjekt.

Mist fikk to korte økter. Jeg brukte løsbitt og hun fikk gående utfordrende figuranter. Med en gang hun tok bittet hos de ropte jeg på henne og skrøte av henne. Det virket som hun ble veldig giret av dette. Skal gjøre det i skogen også med løsbitt en stund før jeg går over til fastbitt igjen.

Odin fikk kose seg med litt lydighetstrening mens vi ventet på spor og innimellom. Han koste seg også.