Odin halter videre

I går var han til akupunktur for tredje gang.Jeg ser at det hjelper, og nå har jeg fått tak i homopatimedisinen som vi fikk anbefalt. Han setter mer og mer tyngde på foten. Det jeg ikke liker er at det ser ut som om det knepper i kneleddet. Dette tyder på at det er korsbåndet likevel. Men når jeg tenker tilbake til da han fikk strekk i korsbåndet på høyre side så var det litt slik da også, om jeg ikke husker feil. Skal uansett snakke med vetrinæren igjen. Men han ble grundig undersøkt og det virket ikke som om det var av. Vi får ta tiden til hjelp. Noen som har klart å stripse et hundekne slik at det får støtte og ikke sliter så på korsbåndet når de går så ta gjerne kontakt :). Odin er iallefall fortsatt sykemeldt og får bare korte turer mest i bånd. Han har fått noen korte ID spor og det syns han er kult 🙂