Hmm, asfaltspor?

La ut spor i Måkeveien. La ned en liten kobbermynt ca hvert 20 skritt.Ventet så en time. Planen var å gå nøyaktig rose ofte når Odin hadde nesen nede i asfalten der jeg visste jeg hadde gått. Leke og godbit ved hver kobbermynt (hadde lagt ned 10 stk) . Resultatet ble ikke helt som forventet. Jeg prøvde å jobbe med Odin for å få han i arbeidsmodus før vi begynte, men bare godbiter holdt ikke. Jeg hadde glemt å ta med leken. Av 10 kobbermynter var det bare en igjen. De andre var plukket. Veeel kanskje unødvendig å si at det ikke gikk helt etter planen :/ La et nytt spor på 20 skritt med den kobbermynten jeg hadde igjen som en slutt. Hadde nå leke med til Odin og kunne belønne kontakt med meg med en leke. Dermed klarte jeg å få mer fokus på meg og det jeg hadde å tilby enn alt rundt han. Etter ca 10 minutter prøvde vi oss på sporet. Dette gikk bedre, men fremdeles store forbedringspotensiale. I dette tilfellet hadde Odin ingen arbeidstegn på seg, ikke trekant, ikke den vanlige sporselen eller sporlinen. Sporet lå der vi vanligvis alltid går tur og han alltid pleier å snuse i grøftekanten. Det viser meg at før jeg kan forlange fokus på spor, må vi jobbe mere med å komme i arbeidsmodus og det gjelder ikke bare for Odin 🙂