Treningspause for Odin

Vi var på mange fine lange skiturer i påsken og Odin koste seg stort. På langfredag skulle Hilde Marie og jeg bare ta hundene med på en kort tur mens Kaare hentet Paul på Gyland stasjon. Rett før vi var nede ved hytten så det ut for oss som om Odin gikk seg litt fast i litt dyp snø. Vi så han strevde litt med å komme seg løs. Hilde Marie som var nærmest var i ferd med å snu for å hjelpe han. Odin kom seg imidlertid greit løs før hun kom bort til han. Da vi kom ned til hytten så vi imidlertid at Odin ikke brukte venstre baklabb. Han kom på tre bein. Resten av påsken ble derfor rolig for Odin sin del. Han var ikke særlig fornøyd med det. Han protesterte høylytt på å bli forlatt i hytten mens vi andre gikk på tur.

I dag var vi hos dyrlegen. Odin har nok fått seg en strekk i venstre kne. Det er litt hovent i forhold til høyre kne. Korsbåndet kan være litt strekt men mest sannsynelig ikke revet av. Han har fått smertestillende og skal ta det helt med ro fremover en tid. Han skal til ny kontroll på fredag. Hvis han ikke har begynt å belaste foten mer normalt til da blir han bedøvet og røntget. Så får vi bare krysse fingrene og håpe på at gamlefar kommer seg tilbake i god form nok en gang.

One Comment