Oppdatering Odin

I dag ble Odin røntget.Odin trør fremdeles ikke skikkelig ned på venstrefoten sin. I dag var vi til dyrlegen igjen. Odin ble bedøvet og hun kjente på kneleddet i venstre fot. Kanskje litt slakke, litt hovent enda, men betydelig bedring. Tå og tåledd ble skjekket grundig men en finner ikke noe der som kan være grunnen til at Odin ikke trør ordentlig ned på den venstre foten selv om han nå går på smertestillende. Røngtenbildet viser en høyre hofte som ser helt forferdelig ut, men det visste vi jo. Vi kan jo lure på hvorfor den ser verre ut enn den venstre når de i utgangspunktet var fæle begge to, men det ser ikke ut til at det plager han. Det er mere forkalkninger på den høyre også.  I tillegg har han begynnede forkalkning i ryggen, men det hadde han også i 2008. Ingenting av dette kan forklare at han ikke trør ordentlig ned på venstrefoten, men det kan forklare at han blir ustabil når han ikke kan bruke venstre foten for evt å avlaste dette, tror vi. Men Odin er ved klinisk undersøkelse myk og fin i begge hoftene, han viser gjerne litt tegn til smerte når hofteleddet blir strukket helt ut og dradd i, men i forhold til aldrene så er det ikke unormalt. Når han våkner så strekker han seg veldig godt i hoftene selv nå etter skaden.

Han reiser seg også veldig kjapt opp fra liggende stilling uten noen tegn til store smerter. Det vi kan se er at han virker vinglete bak og at han ikke belaster venstre fot skikkelig.

Vi fortsetter med smertestillende en stund til og rolige turer i bånd. Det blir feil å operere med så liten slakk i korsbåndet. Vi satser på at det går seg til slik det gjorde med høyre kneet som nå virker helt fint når dyrlegen drar og sliter i det. Om Odin vil komme seg tilbake som redningshund vil de neste ukene gi svar på. Inntill videre er han sykemeldt.

b01

Her er Odin på full fart mot Hilde Marie da vi var på en skitur på ca en mil dagen før han ble skadet. Den som kunne spolt tilbake. Håper han snart blir bra igjen !