Odin gutten :)

I kveld var vi hos vetrinær Marit Brevik.Odin fikk kiropraktor- og laserbehandling hos henne. Mens vi ventet på behandling gikk Odin og jeg en tur. Det jeg syntes å merke var at han halter mindre når vi har gått en stund, når han begynner og bli varm. Dette kunne Marit bekrefte. Han hadde noen låsninger her og der, men der han hadde virkelig vondt var i fremre lårmusklene på begge bakbeina, spesielt på høyre siden i tillegg til i høyre skulder. Der var han skikkelig hard i musklene og reagerte veldig. Kneet så greit ut i forhold til bevegelighet og det samme gjorde hoftene. Det er klart med de dårlige hoftene har Odin basert seg mye på muskelstyrke, og når den svikter blir det ikke greit. Han fikk laser på begge lårmusklene. Nå skal ha til akkupunktur på torsdag så får vi se om det blir litt mere laser eller akkupunktur etterpå. Men for meg var dette veldig positivt. Musklene er er noe vi kan jobbe med. Oppvarmingsturer og massasje skal jeg prøve og klare selv, så får vi se hvor mey annen behnalding det blir. Vi skal nok få gutten på føttene igjen