ID- Spor Alsvik

Odin halter fremdeles, men litt må han få gjøre.Jeg fikk tre stykker til å gå ut etter hverandre i ca 10 meter, så gikk en til høyre, en til venstre og en rett frem. Etter ca tre timer fikk Odin lukte på lua til han som hadde gått til høyre. Odin tok sporet. Der det delte seg sjekket han litt der han som hadde gått rett frem hadde gått,  men så gikk han tilbake og valgt det til høyre. Her lå sporlegger klar med belønning bare etter en 10-15 meter. Veldig bra. Tenkte på å få lagt ut et til slik spor der sporleggerene gikk ved siden av hverandre og at Odin da skulle fått smeller fra en av de andre som la ut spor, men det var lite terreng igjen som passet til Odin og de andre måtte gå sine spor så det får vi gjøre neste gang. Synes det er greit at Odin får brukt hodet sitt litt siden han ikke kan gjøre så mye enda. Ellers er det positivt at han nå trør mer på venstre fot. Det jeg ikke liker er at jeg syns han går rart med den. Men vi får gi han tid å se hvordan dette går. Ny behandling på torsdag igjen så får vi se om den positive utviklingen fortsetter 🙂