Tirsdagstrening på Stangeland

I kveld møttes tirdagsgjengen på Stangeland.Mist skulle trene melding med bringkobbel. Jeg har ikke trent melding med bringkobbel med henne i et slikt miljø før (rør og masse annet rart en kan gjemme seg blant). Treningsfokuset var på meldingen. Jeg ville derfor gjøre det enkelt for henne i kveld. Bare tilgjengelige figuranter. Vi var første ekvipasje ut, så det var fremdeles lyst mens vi trente. Den første figuranten så Mist gå ut. Hun sprang rett bort og plukket fastbittet uten hjelp. Ikke et eneste lite bjeff. Første figurant var sittende. Avleveringen var som vanlig perfekt. Neste figurant gjemte seg mens første lekte med Mist. Denne figuranten var stående. Også her tok Mist bringkobbelet uten hjelp og ikke en lyd. Perfekt avlevering. Så mens denne figuranten lekte med Mist gjemte neste seg. Denne figuranten var sittende. Helt perfekt melding. Siste figurant ble plassert ut på et sted der Mist tidligere har gått i hals på en figurant. Jeg vet ikke om figuranten her var sittende, liggende eller stående. Mist søkte kjempefint og meldte her også uten noe hjelp eller halsing. Avleverte kjempefint og fikk leke masse. En kjempefin økt. Tusen takk for hjelpen alle sammen og ikke minst til Gro Elin som hentet og brakte Mist hjem igjen. Det sparte meg for mye ekstra kjøring 🙂 Greit å ha slik treningskompiser som likegodt henter hunden som jeg skal trene på veien 🙂