Litt søk langs sti i Hålandsskogen

Etter å ha vært på aksjon i natt og i dag trengte Odin litt påfyll.Vi har søkt langs stier og grusveier. Nå må det nevnes at Odin alledrede hadde fått et funn etter søk langs sti i Melshei fordi Helen var så snille å være figurant for han etter aksjonen. Speedy hadde ikke fått det og heller ikke vært med og søkt i dag, så derfor dro vi på trening selv om vi var litt trøtte. Jeg fikk to figuranter til å legge seg ganske nært grusveien slik at Odin fikk overvære av dem. Odin var kjempeivrig selv om han var litt stiv og støl etter mange timer i søk. Han myknet fort når han fikk rørt på seg litt igjen. Han logret mens han sprang langs stien og koset seg. Men med en gang han fikk fert så løp han ut til figurantene. De hadde fått beskjed om å si halst ganske kjap for å hjelpe Odin slik at han ikke løp tilbake til meg å halset. Det to figurantene var veldig flike og fikk hjulpet Odin til å gå i hals straks han fant de. Veldig fornøyd Smile