Et lite kjapt overvær i Ølbergskogen med Odin

Egentlig skulle vi være hjemme i dag, men så ble det til at Kaare skulle dømme en appellprøve i Ølbergskogen.Etter at prøven var ferdig fant vi ut at vi kunne la hundene få et raskt overvær før vi satte kursen hjemover igjen. Kaare la seg ut som figurant for Odin. Odin og jeg startet søket. Det så ut som Odin bare var på tur. Mange spennende lukter i Ølbergskogen. Til og begynne med lot jeg han lukte og tisse. Etter en stund syntes jeg det var nok «lufting». Jeg hentet han og stilte han opp og bad han finne far. Før jeg slapp han gav jeg også kommandoen «pass på». Plutselig var alle godluktene langs veien glemt og Odin begynte å søke. Han fikk etter hvert ferten av far og sprang bort og gikk direkte i hals. Kaare lote han halse en liten stund før han fikk belønning. Veldig bra. Etterpå var Odin og jeg figuranter for Speedy.