Spor i Melsheia

I kveld møtte lag 4 til trening i Melsheia.Kaare og jeg var litt sene så vi la spor til hverandre. Vi gikk på hver sin side av en grussti (dvs nå dekket med snø) og krysset og byttet side med jevne mellomrom. Sporet ble ikke gammelt før vi gikk det. Vi gikk samtidig. Vi hadde knapt startet før hundene omentrent stod snute mot snute på stien. Jeg syntes første kryssingen kom fort og ropte til Kaare om han hadde krysset før steingjerde som var på hans side av veien. Han trodde jeg sa at jeg hadde krysset steingjerdet. Han snudde derfor og fortsatte på sin side og det gjorde Odin og jeg også. Plutselig gikk det opp for oss begge at vi var på våre egne spor. Hundene hadde selvsagt hatt rett vi hadde krysset der misforståelsen mellom oss hundeførere oppstod. Vi fant ut at vi like godt kunne forsette på våre egne spor og sporet og kryssinger gikk greit videre 🙂